per ROGER MONCL

El Meu Perfil

Els Principis E1 - Qui soc?

Escrit per ROGER MONCL el 06 November 2020, 4:29 PM

Socialment: Quina Capacitat tinc per relacionar-me amb els altres?

- Mai he tingut dificultats per socialitzar, de fet la tendència del entorn on visc és molt acollidora i em sento identificat.

- Quan em relaciono amb gent nova se'm fa difícil ser jo al 100%, ja que hi ha alguns aspectes de mi mateix que són peculiars, potser em podria definir com extravertit i "autèntic" com diuen alguns.


- En l'àmbit laboral i professional em considero realista i proper, sempre partint de la base del respecte.

Competències: Quines són les meves habilitats per satisfer les meves necessitats bàsiques?

- Mentalment sóc una persona peculiar, ja que al llarg del dia tinc que sentir-me satisfet i autorealitzat per a poder dormir tranquil.

- També cal tenir un horari mental i complir-lo estrictament per poder gaudir plenament dels moments de tranquil·litat i dels moments de feina.

Competències afectives o emocionals: Sóc conscient de les meves emocions? Sé com gestionar-les?

- Emocionalment em considero una persona forta, em costa molt desanimar-me i sempre intento ser positiu en vers a qualsevol cosa que passi al llarg del dia.

- Amb la gestió d'aquestes emocions cal dir que quan les coses van bé un pensa: "que pot anar malament" i quan menys t'ho esperes es gira la truita i passa alguna cosa que et sorprèn. Amb el temps i les experiències positives i negatives l'esser humà aprèn, i jo em considero una persona en aprenentatge constant.

Físicament: Com són les sensacions sobre la meva salut, el meu estat físic i aspecte general?

Hem veig fort, no físicament, sinó que mentalment. En aquest sentit he sigut molt positiu sempre. He superat una epilèpsia que em va perdurar fins als 18 anys, que va ser quan em van donar l'alta, també he passat un parell d'operacions curioses, res greu però curiós.

- En aquest sentit sé que sona una mica estrany, però jo considero que si m'he de morir, em puc morir en qualsevol moment. Cal ser fort davant les adversitats i SER FELIÇ, molt important!!.

- Si m'he de definir físicament, sóc un noi d'aproximadament 1,75 m, uns 80 kg, poc agil però dur. Tot i que els turmells i els canells de vegades em juguen alguna mala passada.

Acadèmicament: Em considero un bon estudiant?

- Mai m'he considerat un bon estudiant. De fet potser sóc mal estudiant.

- Tinc una bona memòria auditiva, en general considero que tinc bona memòria.

- Però considero que el que m'ha fet tirar endavant és ser jo mateix, el dia que sent jo mateix no pugui avançar més, plegaré i em quedaré al poble.

Família: Funcionament dins de la unitat familiar, quin és el meu rol

- La meva família és nuclear, el meu pare, la meva mare, la meva germana i jo.

- El meu pare és agricultor, així que molts caps de setmana vaig amb ell a pegar-li un cop de mà.

- Actualment passo poc temps a casa, però quan hi sóc m'agrada estar amb els meus pares, ho considero essencial per sentir la família al costat quan no hi són.