per CLÀUDIA RUIZ CAMPOS

Hola! 

Sóc la Clàudia Ruiz, estudiant del Doble Grau d'Educació Infantil i Primària. 

Aquí trobareu les diferents entrades del meu Portafolis.

Informació del perfil

Imatge del perfil de CLÀUDIA RUIZ CAMPOS

Entrada 4

Escrit per CLÀUDIA RUIZ CAMPOS el 04 January 2021, 12:56 AM

Expectatives en un futur.

En aquesta entrada comparteixo un podcast on parlo sobre les meves expectatives en un futur laboral: PODCAST

Expectatives en un futur.png

Fitxers adjunts Adjuncions 1

Expectatives en un futur.png (51.5KB) - Descàrrega

Entrada 3

Escrit per CLÀUDIA RUIZ CAMPOS el 19 December 2020, 8:21 PM

La meva carrera professional i superació.

En aquesta entrada adjunto un Genial·ly interactiu per respondre a les diferents preguntes que fan referència a la meva carrera professional i superació, fent click aquí.

 

 

Entrada 2

Escrit per CLÀUDIA RUIZ CAMPOS el 09 December 2020, 12:10 PM

Qui m'agradaria ser?

A continuació adjunto un mapa conceptual responent als diferents aspectes sobre qui m'agradaria ser.

qui magradaria ser.png

Fitxers adjunts Adjuncions 1

qui magradaria ser.png (110.4KB) - Descàrrega

Entrada 1

Escrit per CLÀUDIA RUIZ CAMPOS el 09 December 2020, 12:08 PM

QUI SÓC?

SOCIALMENT

Pel que fa a l'àmbit social, fer amics és un aspecte que mai m'ha estat difícil. Tot i això, a primera aparença sóc una persona molt tímida. Em costa molt ser jo mateixa, sense filtres, fins que no agafo molta confiança amb algú. Podria dir que, quan més em costa socialitzar és quan em trobo sola en un grup. En canvi, quan conec a gent nova junt amb els meus amics m’és més fàcil interactuar amb gent nova. A més, sempre m’ha agradat conèixer a noves persones, tot i que em costi una mica al principi.

 

COMPETÈNCIES COMUNICATIVES

A l’hora de treballar en equip mai em sento exclosa sinó al contrari. Tinc la sensació que sempre puc aportar alguna cosa. A més, dins d’un grup m’agrada escoltar les idees dels demés per després contrastar-les entre tots i intentar ajuntar aquestes per a que tothom aporti la seva part al treball o projecte que es realitzi. En la meva opinió, per treballar en equip és essencial la equitat, és a dir, que no hi hagi algú que mana, sinó que entre tots dediquem el mateix esforç sense la necessitat d’un “líder”.

 

COMPETÈNCIES AFECTIVES

Les meves emocions són semblants a una muntanya russa. Un dia puc ser molt positiva i prendrem les coses amb humor i un altre dia puc sentir-me tot el contrari. De totes maneres, puc dir que sé com controlar els meus sentiments. Si tinc un mal dia, parlar amb algú m’ajuda moltíssim per deixar de banda tot allò negatiu que passa pel meu cap.

 

FÍSICAMENT

Actualment, el meu estat físic ha canviat des de la Covid, ja que ara passo moltes hores a casa, gairebé tota la setmana, i això em provoca una mena d’esgotament continu pel fet de no tenir la meva antiga rutina. A més, fins ara dedicava les meves hores fora d’estudi a ballar danses urbanes i aquest any ho he hagut de deixar degut a que el meu horari d’Universitat és de tarda. Sóc una persona a la que li costa molt fer esport a casa, per això no em sento tant activa com abans.

 

ACADÈMICAMENT

Sempre he sigut bastant constant pel que fa a l’estudi, li dono molta importància al fet de treure bones notes. M’agrada tenir-ho tot organitzat i a temps. A més, des de que he començat aquest grau no em costa gens posar-me a treballar, ja que tot el que estic aprenent m’agrada i m’interessa molt. Tot i això, sento que podria donar molt més de mi. Per exemple, una de les meves mancances és que em costa molt participar a classe degut a la meva timidesa i inseguretat. És un aspecte que sé que he de treballar molt. Per millorar això he de canviar els meus pensaments negatius, però tot i sabent-ho, segueix costant-me molt parlar davant d’un grup de gent.

 

FAMÍLIA

Per mi els meus familiars són el més important. Sempre he tingut el seu suport i m’han donat la llibertat de fer tot allò que a mi m’agrada. La comunicació que tinc amb els meus pares i el meu germà és molt bona. Quan tinc un problema o no em sento bé per alguna cosa sempre són ells els primers en saber-ho i m’ajuden en tot el que poden. El que més aprecio i apreciaré sempre és la meva família, ja que m’ha donat tot el que he necessitat i gràcies a aquesta sóc com sóc ara mateix.

Fitxers adjunts Adjuncions 1

qui sóc_.jpg (58.6KB) - Descàrrega